2012 m. kovo 16 d., penktadienis

JAU ŠIANDIEN 30 ĮRAŠAS.

NORS IR VEIKSMO NĖRA - BET. MANAU, KAD JIS REALUS, NEKASDIENIŠKAS, BET..

AR TAI REIŠKIA, KAD EDITA MIRĖ, AR KAD JI PRISIKĖLĖ IŠ NUMIRUSIŲJŲ? O GAL TAI REIŠKIA NAUJĄ JOS GYVENIMO PRADŽIĄ? GAL TAI REIŠKIA DIENĄ PRIEŠ JOS GIMTADIENĮ?

O GAL TAI TIESIOG REIŠKIA..
SUSITAIKYMĄ SU ESAMA PADĖTIMI?

Įrašas bus įkeltas LYGIAI 15:00 VALANDĄ.

19 komentarų:

G. rašė...

Laukiam laukiam!:)

Monika rašė...

:p ilgas įrašas labai, 4000 su trupučiu žodžių. :D

Urtė rašė...

labai laukiuuu!♥!!! ;))

naguaheiguahegiuahe rašė...

vakare perskaitysi ; S

Anonimiškas rašė...

Eik uzdrausk komentarus, nes labai greit isizeidi pacuke. ;D

Laura rašė...

Tokia kvailelė, kuri bijo parodyt savo vardą, ir pasirodyt, kas tokia yra iš tiesų yra apgailėtina bailė ir temoka žodį ''pacukas'', tik reikmės - ne, plbm. :) Siūlau, kramtyk, ką šneki, ir nepradėk manęs puldinėt(jaučiu taip ir darys). ;) Sėkmės.
O Tu, Monika, iš vienos pusės gerai darai, kad neįkeli įrašo, ir džiugu, kad neesi nolaidere ir turi savo gyvenimą! tikri skaitytojai palauks :) sėkmės ;*

Laura rašė...

*nolaiferė

homas rašė...

puiku, tu tikra kureja net tiek zodziu, tikekimes nebus pvz tokie zodziai ":D:
i, as, ai , ne , uz, ka, be buu, bebe, o, kad, tad, vos, vis
Juokauju :D:D:D


<3 <3 <3

Monika rašė...

Normalūs žodžiai.
o tu.. SORRY NUSIKEIKSIU.
Bet pisk tu iš čia "drąsuole" bijanti net savo snukį parodyt. Jau tavo nuomonė tai man vpš neįdomi. Eik pasižmonėk, pamatyk, kas yra gyvenimas, o ne sėdėk prie pc ir rašinėk pacukas,pacukė ir panašiai, bandydamas ant kažko užstumti. Neįžeisi tik parodysi, kokio žemo lygio yra tavo išprusimas ir tu pati. :)

Unknown rašė...

Kaip laukiu :D

Monika rašė...

Nedaug liko jau:D

Anonimiškas rašė...

Bijau veidą parodyt? :D Kaip matai blogo nesukūriau. O nolaifini tu, nes pastoviai sėdi ir komentuoji, o man paciam uztenka pora kart čia ateit ir tu jau verki.

Monika rašė...

Anee? Valandą kai prie pc pasėdi čia nolaifinimas.. Eik tu vaikas, prasitrink akis :D O verkt net nepradėjau ir nesiruošiu, dėl kažkokių psichų kuriem reikia pagalbos tikrai neverksiu, tik pasijuoksiu. O parodyt bijai - prie ko čia blog'as iš viso. Jauti kaip į pievas eini ar nejauti? :)lol..

Domino rašė...

Pažiūrėk kas kiek laiko pati komentuoji :)))

Monika rašė...

pažiūrėjau ir ką? Jei tau nepatinka čia viskas tai dink tu iš čia. Dėmesio trūksta? Eik į vaikų darželį, ten tau dėmesio suteiks tiek, kad net neturėsi kaip nuo jo atsigint. :)

Domino rašė...

Pizė, parašiau komentarą ir aprėkta buvau. :D Gražiai bendrauji.

Monika rašė...

Su manim tiek tu tiek tas kuris pacuku vadina taip pat bendraujat, tik, kad prisikabint. o tai noro gražiai bendraut nekelia. :) btw, kai rašo anonimai tai suprask kaip nori rašo tas pats ar ne.

Domino rašė...

Nu ką žinau, aš anonime neapsimetu, ir nebendrauju su tuo "kažkuo"kas tave pacūke vadina . ;DD Aš tau tik pasakiau, kad pati dažnai komentuoji o tu iškart užsipuolei .

Monika rašė...

nes sumaišiau tave su tuo anonimu, todėl ir užsipuoliau. :)