2012 m. kovo 11 d., sekmadienis

Informacija. :P

Labas vakaras, mielieeeejiii!
Kaip savaitgalis praėjo? :) Viliuosi, kad gerai..
Na, o kokio reikalu rašau jau visi nuspėjot. Dėl įrašo. Šiandien jo NEBUS, galit nelaukti. Tiesiog nežinau kas yra.. Minčių NĖRA NĖRA IR DAR KARTĄ NĖRA. Niekaip negaliu jų gaut.. Kažkas lyg ir mezgasi galvoj, bet iš kart kai kada kyla mintis - " tai ne į temą".. Bet prižadu, greitu metu, šią savaitę 30 įrašą tikrai skaitysit! Turbūt prie normalaus įrašo rašymo kibsiu rytoj, žinoma, jeigu atrasiu laiko, nes nusimato dauuugg ruošimosi antradieniui.

Na ir turbūt žinote, kad tai gruodžio septintosios dienos įrašas. Jis bus. Liks tik viena diena iki jos gimtadienio.  Na ir planuoju parašyti ką nors intriguojančio.. Kas gali sujaukti ne tik jos gimtadienio planus, jeigu ji liko gyva.. Arba jos mirtis sujauks kitų planus. :)

Žodžių viską sužinosite 30 įraše, kuris bus įkeltas šios savaitės bėgyje.
Laukiam!
Gero pirmadienio.
:*

63 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Lauksim :))

Erika Rusakevic rašė...

Lauksim tikekimes pirmadieni jau bus <33333

Gabytė Nū.~;* rašė...

Labai lauksim ! Greičiau atsirastų !!

Anonimiškas rašė...

Labai lauksim :)

Rugile :Dp* rašė...

Lauksiu ;p

Laukiančioji fanė :D rašė...

Kaip norėčiau kad šiandien būtų :)

homas rašė...

lauksim, yikekimes jau treciadieni baigsi ;)

Anonimiškas rašė...

Kad tik greičiau ta savaitė isibėgėtų! :)

Anonimiškas rašė...

Laukiu!! :)

me.... rašė...

laukiu nesulaukiu;d

Anonimiškas rašė...

OMG! Kaip laukiu :))

Anonimiškas rašė...

laukiam tikrai labai sudomino :)

Anonimiškas rašė...

Sekmes rasant :)

Monika rašė...

Labai ačiū, šiuo laiku, man jos labai reikia.. :s

homas rašė...

i galva teu minciu lenda :D

Anonimiškas rašė...

Sėkmės! :)

Anonimiškas rašė...

Laukiu labai labai ;)) Rašytojai sėkmės kuriant šią dalį ;))

Monika rašė...

žmonėės, labai labai sorrrryyy, bet šiandien turbūt dar nebus įrašo, nes.. ryt trys kontroliniai, reikia pasiruošt. Nebent spėsiu toliau rašyt, bet dėl to dar nežinau. Nebus šiandien, gal bus ryt, nes diena atrodo laisvesnė, arba ketvirtadienį. Palaukit truputį. :/

Anonimiškas rašė...

:((((((

Anonimiškas rašė...

Aišku, kad liks gyva, išsidavei parašiusi informacijoje. :D 100% nezus, nes tikrai nieko daugiau ir nebeparasytum, kiti nelabai idomus.

Monika rašė...

istorija eina į pabaigą..

Anonimiškas rašė...

na ir gerai, nes labai ilgai naujų dalių laukiu, net tenka perskaityt prieš tai buvusią dalį.

Monika rašė...

Nieko, perskaitysi, palauksi;D kai eini į mokyklą, visą savaitę kontroliniai, jiems reikia ruoštis, tai tikrai istorija būna vos ne paskutinėj vietoj. Be to, parašyti įrašą ne minutės darbas, o mažiausiai poros valandų. :)

Anonimiškas rašė...

GREICIAU!

Monika rašė...

neskubink, nes nuo to greičiau, greičiau tikrai neįkelsiu;D

Anonimiškas rašė...

Monika, siūliau mažiau laiko praleist komentaruose, o daugiau prie įrašo :))) nes labai jo daug kas laukia...

Monika rašė...

aš rašydama pertraukas padarau, pažiūriu komentarus, jei yra atrašau ir toliau rašau, nes "keitinėju" dainas kai jos pasibaigia. :p

Ugnė rašė...

palauksim to įrašo nors ir kaip norisi jo greičiau ;)) svarbu, kad rašytoja nepervarktu, suspėtu pasiruošti atsiskaitymams ir kiltų jai minčių ir tęstų šitą nuostabų kūrinuką toliau, o ne į pabaiga eitu.
Tai rašytojai linkiu atsipalaiduoti, tada viskas turėtu eitis puikiai ;)))

Anonimiškas rašė...

Pritariu Ugnei. :))

Anonimiškas rašė...

Monika, gaila, kad ilgai nesulaukiam iraso, bet tureciau pasiulyma daryt kaip anksciau: iskart pradet rasyt kita irasa, ikelus pirmaji, nes matai, atsiprasineji ir atsiprasineji, o iraso lauki ilgai..;( taigi , cia tik mano pasiulimas, tikiuosi suprasi ir mus. cia draugiskai, ir sekmes rasant si irasa! labai laukiam! ;)

Monika rašė...

Suprantu, kad laukiat, bet tiesiog vos įkėlus praeitą, prieš savaitę.. Nėra laiko, visiškai. ;o visos dienos užimtos.. Bet dar palaukit, truputį. Kai atsilaisvinsiu šią savaitę, pabaigsiu tą įrašą ir galėsit jį skaityt. :)*

Anonimiškas rašė...

Tai šiandien įrašo nelaukti? :)
Sėkmės rašant! :)

Anonimiškas rašė...

Juokinga.. ka galima dar ruostis pries kontrolini??? :D Uztenka pamokoj kaip belgui sedet bei klausytis, ir dešimt būna. Ir tada nereikia "ruostis kontroliniui". Kaip sakoma neprivalges neprilaizysi!

Monika rašė...

Pirmas anonime, turbūt šiandien ne.. Ačiū :)
Antras- kas tau juokinga? TAIP GALIMA, KAI RAŠOMA IŠ VISO skyriaus, kai reikia mokytis sąvokas, kai reikia rašyt rašinėlius, kai reikia daryti namų darbus, kai reikia būti būreliuose, kai reikia skaityti knygą užklasiniui, kai reikia galų gale gyventi kaip žmogui namie. Tad jei tu mažesnėse klasėse, vadinasi dar nepajutai tokio dalyko. :)O jei vyresnėse, tada nežinau kaip tu nesuvoki tokių dalykų.

Atsiprašau, kad galbūt kiek per daug stipriai išsireiškiau, bet mano gyvenimas ne vien rašymas, turiu jį ir už kompiuterio ekrano, tad prieš sakant kitą kartą susimąstyk.:)

Anonimiškas rašė...

Antrasis anonime:
Spėju tu penktokas/ė..

Anonimiškas rašė...

As baigiu desimta klase, ir su tokiom problemom kaip tu nesusiduriu. Beje, neklausiau ka tu dar veiki, nes man neidomu, tiesiog juokinga pasidare su tais pasiruosimais, Kokiu adaptu reikia buti, kad ruostis reiketu? ;D Taip pat neskatinau taves rasyti, ir man taip pat neidomu, ar tu nolaifini prie kompo ar ne. Aciu uz demesi.

Jovii ;> rašė...

Rašyk greičiau , nekomentavus ! ; )

Monika rašė...

Tai ko čia rašai? Atėjai pasirodyt kokia esi COOL, kad dešimtokė? :D Džiaugiuosi, kad pas tave per pamokas tylu, niekas nerėkauja, mokytojos raportų klasei nerašo. Aplamai džiaugiuosi, kad jūsų klasė tobuli - nes mano tokia nėra. O jei tu nesiruoši, tai nesiruošk, džiaugiuosi, kad tavo protas viską gerai įsimena. Džiaukis, nes ne visi tokį turi. :)

Jovii,- aš per mob.

Anonimiškas rašė...

Kodėl tu argumentuodama nusišnekėt pradedi? :D

Monika rašė...

kurt tu nusišnekėjimą matai? o.o

homas rašė...

nemoka kurt istoriju o dar raso cia, as tai tavo vietoj patilesiu :P

Monika rašė...

nemoka kas?;D

Anonimiškas rašė...

greiciau , nes labai laukiu !!

to anonimiškas rašė...

10oke, vaikeli, didesnės nesąmonės neesu girdėjus išvis. Adaptas tas, kuris ruošiasi kontroliniui? Ar pati suvokei, ką pasakei? Jeigu jautiesi labai suaugus ir viską žinanti, kad tau nereikia mokytis, tai eik ir pati rašyk tokias istorijas. Po to gailiai verksi 12oj klasėj ;)))
Monika, šaunuolė, kad sugebi atskirti kas yra tikrai svarbu, o kas tik laisvalaikis :)

Miglė rašė...

Suprastumėm tave, jei tu iš tikrųjų mokytumeisi, bet tu sėdi prie pc arba komentaruose ir mėtai mum atmazges, nors geriau eitum ''mokytis'', kaip sakai.

Monika rašė...

ir mokiausi ir mokysiuos šiandien VĖL. Ir jeigu jūs mokydamiesi kelių minučių pertrauktų nedarot, tai jūsų problemos. Jeigu neturiu laiko, vadinasi NETURIU. Nors ir kaip noriu greičiau parašyt sekantį įrašą, bet neturiu laiko. Ir iš ko sprendi, kad vakar prie pc sėdėjau? Nes komentavau? O pas tave telefono, kad ir su wi-fi nėra, kad prisijungtum prie interneto? Nežinojau. ;)

Savaitgalį įrašas TIKRAI BUS. Gal net du. (;

Anonimiškas rašė...

Koks skirtumas kad per tel pasijungiai. Gi tas pats kaip pc, tik čia vaikštai pastoviai užuot "besimokiusi". Geriau istoriją parašytum, septintoke pacuke... ;DD

Monika rašė...

didelis. Perkraut psl per mobą galima labai lengvai. Pacukė? Žinai tokią patarlę, kas sako tas ant savęs pasisako? :) rink žodžius ir nenervink iš viso. gerai, kad tau dešim rašo už tai kad vpš egzistuoji. žinau, kad elgiuosi dabar ne kaip, bet mane UŽKNISA KAI ŽMONĖS REIKALAUJA ĮRAŠO, KAI NETURIU LAIKO JO RAŠYT.

Stūmkit čia kiek norit, tai nieko nepagreitins, btw nebe atrašysiu. ;} sėkmės kalbėt su savim (kai kuriems).

Anonimiškas rašė...

blet jus tai debilai.. pasake normaliai, kad nd daro, mokosi, atraso gi komentarus ne is karto! stuma tik. butumet kai kurie normalus skaitytojai, tai gerbtumet ja ir islauktumet.Kazkodel pastebejau kaip skaitytoja, kad ledinej asaroj tai visi geri, geri, o cia tik stuma, nes nepatenkina jusu noru.

P.s. Monika, viskas bus ok, neimk y galva kai kuriu dunduku komentaru. kai galesi, tada parasyk. :)*

Anonimiškas rašė...

To Anonimas aukščiau komentaruose: Nelįsk į šikną pacūkei.

Anonimiškas rašė...

O siaube žmonės, kokie jūs nesupratingi! Jeigu žmogus sako, kad mokosi, reiškia mokosi, ir jūs nė vienas negalit jai uždrausti mokytis su pertraukomis,kaip daro neviena ji, ir be to jeigu jau taip ant jos stumiat tai tada ko išvis skaitot? Eikit ir kurkit savo istorijas.
P.s. Monika, sėkmės tau :)

Saulė rašė...

Nu tu blet debilai jus.. Mes su monika esam geros drauges. viena kita suprantam. juk kontroliniai visa savaite. as noreciau paziureti kaip jus kurtumet istorija.. ir dar tokia ilga. ji dabar gilioj nevilty daunai jus.. Jei reiktu rasyt po trumpus yrasus ji parasytu. o kaip po tokius ilgus tai sunku gi. bet ka jus debilu debilai ismanot. mano zodziai. TIKRI GERI SKAITYTOJAI ISLIKO IR LAUKS KIEK REIKES, BUS SUPRATINGI IR PALAIKYS JA. o kiti.. patylesiu nes bloga darosi nuo jusu!! P.S Monika, myliu ir palaikau:*

Anonimiškas rašė...

Visiškai pritariu - Panele S. :)

Anonimiškas rašė...

kada bus kitas irasas? :) mazdaug kada ?;ppp

Unknown rašė...

Kada kitas įrašas? :s

Monika rašė...

ačiū kurie palaiko, o TAS/TA kuri mane vadina pacuku - neieškok giminingos sielos ir sorriux, jei tau viskas blogai nyk iš čia.

Kadangi dėl mano rytojaus planų su drauge penktadienis pasikeitė, manau, kad rytoj bus ilgai lauktas 30 įrašas. bent jau tikiuosi, kad pavyks rašyt.

Ir dar tie kurie peikia - pagalvokit, ar yra noras rašyti, kai tave išvadina. Džiaugiuosi, kad jūs tokie "nesat", sugebat stumt, jums galvos neskauda, jūs puikiai mokat viską, jum kontrų nėra.. Tai tik pirmokam. Pasirodo turiu mažų skaitytojų, laido graužikų..

hehe. :)
p.s. ir į šikną man niekas nelenda, tiesiog yra tokių kurie STOVI UŽ MANE, mane supranta ir GERBIA kaip ir aš tuos žmones.

Anonimiškas rašė...

Kažkur viršuj rašei, kad jau neberašysi čia. ;D

Monika rašė...

matei kiek laiko praėjo nuo tos sms? ;} jei ne pasižiūrėk ir užsikišk nesikabinėjęs. Eik veiklą susirask,o ne pc vergu/verge būk..

Anonimiškas rašė...

Įdomu kas čia nolaifina:DDDD Juk pati rašai čia jau visą dieną ir dar kažką aiškini.

Deima rašė...

daug pertraukų monika darai besimokydama ;D sakei neberasysi ir vieni kad kalbesimes ;D

Monika rašė...

visą dieną? jausk pusvalandį nuo dienos. iš viso jei tu neturi kur išsiliet, kokia tu ar ten koks, (maišyta krč) kokia esi nevykėlė, nu tai eik pas psichologus, aš psichologe žinok nedirbu, kad kažkokiom maišytom būtybėm. Dėmesio ieškok kitur, arba tiesiog pradedu tave ignoruoti. Ate ate. :*

Monika rašė...

tai kad jau išmokau ką reikia. :)

Monika rašė...

Žodžiu ramybė. Padariau,kad po šiuo įrašu NIEKAS negalėtų komentuoti. .:)